https://youtu.be/maM5QI3REw8

Mi foto

Soy sincero, y por ello me gusta que lo sean conmigo, hay cosas que no se pueden fingir,cuando se esta solo, como son el dolor; y los sentimientos..

jueves, 23 de junio de 2011

I am feeling angry...

L’alcalde, Xavier Amor, és el responsable directe de Seguretat Pública i Mobilitat, Secretaria i Serveis Generals, Planificació, Gestió i Comunicació. També depenen d’alcaldia Recursos Humans i Noves Tecnologies, amb la regidora Edurne Macazaga, al capdavant.


El regidor Santiago Macip és el coordinador de l’Àrea de Qualitat de Vida i primer tinent d’alcalde. Macip és responsable de Salut, Educació i formació (que inclou tota l’oferta del centre Innova) i també de l’atenció al ciutadà. La regidora, Carme Aragonès, és adjunta a l’Àrea de Qualitat de Vida i cinquena tinent d’alcalde. Carme Aragonès és regidora de Serveis Socials i també de Turisme, Comerç i Consum que depenen de l’Àrea d’Economica Local.

L’Àrea d’Economica Local té al capdavant, el regidor Antoni Abad, que és quart tinent d’alcalde i porta Hisenda, i un nou departament de compres i contractació municipal. Antoni Abad coordina el Centre Innova i també porta agricultura i mercats. En aquesta àrea, la regidora, Edurne Macazaga, és responsable d’Indústria i Ocupació i també és tercera tinent d’alcalde.

El regidor Pere Clarabuch és el coordinador de l’Àrea Territorial, segon tinent d’alcalde iresponsable de Planificació Urbanística. El regidor, Jordi Masnou, és adjunt a l’Àrea Territorial i sisè tinent d’alcalde. Masnou porta la coordinació d’activitats econòmiques, espai públic i medi ambient. En aquesta Àrea Territorial, el regidor Francisco Castro, és setè tinent d’alcalde i porta el manteniment de l’espai públic, equipaments municipals i el manteniment de la platja.

La regidora Sònia Moraleda és responsable de cultura i ciutadania. La regidoria de joventut i activitats populars té com a responsable Sandra Villarte i Marta Maresme és la regidoria d’Esports. Aquestes tres regidories depenen de l’Àrea de Qualitat de vida.

Es indignante, observar habitualmente a algunos concejales que parecen estar avocados solamente a pasear por la ciudad, sin que hasta el momento cumplan con sus funciones, porque ni siquiera presentan su plan de trabajo de acuerdo a cada comisión conformada a inicios de su gestión, tampoco se conoce en absoluto sobre la presentación de propuestas para la ejecución de proyectos para la solución de la problemática en Pineda de Mar (Barcelona).

P.D. Esperemos que en el próximo pleno se diga lo que se piensa, y no lo que quieren que pensemos..