https://youtu.be/maM5QI3REw8

Mi foto

Soy sincero, y por ello me gusta que lo sean conmigo, hay cosas que no se pueden fingir,cuando se esta solo, como son el dolor; y los sentimientos..

miércoles, 1 de febrero de 2012

¿Me lo dices o me lo cuentas?.

La platja de Pineda, però especialment, Santa Susanna ha patit les darreres setmanes, una reducció de sorra. El problema fa anys que s'arrossega al sud del Maresme, i també a Blanes a banda d'altres poblacions. Els darrers temporals s'han emportat tones de sorra de platja que no ha tornat.

Els grups ecologistes diuen que la falta de sorra és deguda als darrers temporals, però també el creixement del bosc, que ha ocupat terres agràries, la manca de pluges i la construcció de ports, que estan deixant la comarca del Maresme sense platges.
El President de les Confraries de Pescadors de Catalunya, Eusebi Esgléas, ha dit que hi ha molts factors que afecten la sorra de la platja però especialment, per haver extret terres de La Tordera, i a causa de les extraccions marines. Eusebi Esgléas ha dit que només es podria regenerar les platges amb sauló de muntanya, ja que remoure la sorra del fons marí, 'malmet la biodiversitat, amb un cost molt alt, i un resultat fracassat', segons ha dit Eslgeás. Grups ecologistes han dit que les platges del Maresme poden desaparèixer com ja ha passat al sud de la comarca. Això tindria un resultat molt negatiu pel turisme de la zona.
En el cas de l'Alt Maresme, el darrer temporal va malmetre de forma important el litoral de Santa Susanna i també va afectar a Pineda. Les darreres setmanes, el mar ha portat una mica de sorra i la platja s'ha recuperat una mica...
¿Mienten los medios de comunicación?: 
Los diarios(Prensa Radio televisión); y las paginas de internet a veces suelen ser la misma "Bullshit" que los periodicos, hay que ser muy cauto con respecto a lo que se escucha o lee..
Los medios de comunicacion son; un juguete que se manipula con dinero, para decir lo que les conviane al mejor postor, asi de simple y concreto, no te fies de todo lo que dicen.P.D.Ya lo dijo el santo tomas....