https://youtu.be/maM5QI3REw8

Mi foto

Soy sincero, y por ello me gusta que lo sean conmigo, hay cosas que no se pueden fingir,cuando se esta solo, como son el dolor; y los sentimientos..

sábado, 29 de octubre de 2011

Politics.......

Un dia a la meva passeig matutí, (abans ho feia més sovint), em encreuament amb ell. En veure'l vaig saber qui era de seguida, (un polític que ha tingut un paper molt important en la política a Pineda de Mar (Barcelona), i que ara està a l'oposició). Ens creuem les mirades i no sé si seria perquè portava el tros d'una branca a la mà (i la càmera en l'altra), o perquè va sentir que el vaig reconèixer, però arrufa ... io les celles i va endurir la mirada.Yo vaig seguir el meu camí i ell el seu, sabent que segurament ens podríem tornar a creuar a la tornada dels nostres respectius recorreguts. Al donar-nos l'esquena percebre que girava una mica el cap, suposo que per veure si no tornava jo la meva, no sé però vaig tenir la sensació que li vaig donar com a por. Tal i com he escrit abans ens vam tornar a creuar, aquest cop vaig parar jo i amb un somriure li vaig dir:


Hola bon dia, ets ... (No es preocupi que mantindré el seu nom en l'anonimat), i em va dir que si, encara que era una pregunta una mica chorra perquè jo sabia qui era. Llavors li vaig dir que no es preocupés doncs jo era un home de pau i que no li havia de dir res impertinent, ni a fer cap crítica (Mai va ser el meu estil). Li vaig preguntar també si estava en actiu o no, i em va contestar que sí, ¿i que tal li va? li vaig dir, i em va contestar que bé, que no és el mateix estar en el govern que en l'oposició ... Ja, vaig respondre, ha de ser molt més tranquil, no?. I amb un somriure em va dir que si.

Tenia pressa i jo no volia entretenir més, però hauran altres trobades i tornarem a xerrar ... Desitjo saber coses de la feina ia més m'agrada aprendre de tot el mundo.Yo encara no el veig com un polític sinó com una persona que ha triat una professió que no envejo per res. Tampoc puc dubtar de la seva honestedat perquè no tinc proves d'això.

Estimat polític, ens tornarem a veure i llavors t'explicaré que vaig escriure una carta per a tu, potser fins arribem a ser amics. Vas ser molt correcte i amable amb mi i sé que et recordaràs de la meva la propera vegada que em vegis. Que la sort i el teu bon fer t'acompanyin en el teu treball i en la vida ...