https://youtu.be/maM5QI3REw8

Mi foto

Soy sincero, y por ello me gusta que lo sean conmigo, hay cosas que no se pueden fingir,cuando se esta solo, como son el dolor; y los sentimientos..

miércoles, 9 de mayo de 2012

Urbanismo...

No se si tots els polítics són iguals, als polítics de Pineda de Mar (Barcelona), el cas és que els d'aquest poble els incomoda que els pari i els parli, i fan tot el possible per evadir-te, però avui no m'ha pogut evitar, i amb prou feines m'ha atès, (el regidor d'Urbanisme), i he de dir, que això és increïble, perquè ¿que es pot esperar d'un regidor d'urbanisme, que et respon d'aquesta manera?, a la pregunta , ¿que passa amb els pisos de lloguer promesos? .. Respostes, - "és que els pisos no són gratis" -. Ja que els pisos no són gratis, ni de lloguer ni de compra, però si sàvia i entenia el que jo li volia dir, no va ser aquesta la millor resposta, sabent que jo li havia visitat ja en dues ocasions, per al tema de uns pisos de "baix" lloguer que van prometre fer i que el portaven en el seu programa de govern,

pisos que ni s'han fet ni tenen aspectes de que es facin, tot van ser promeses buides de contingut, per poder guanyar unes eleccions.
P.S.A. Por muy de prisa que vayas, yo  siempre puedo esperar....