https://youtu.be/maM5QI3REw8

lunes, 15 de octubre de 2012

Rectificar es de sabios...

L'Ajuntament de Pineda demana a Adif que canvïi l'estètica de l'ampliació de l'Estació de tren

05/10/2012, 12:00 -

Les obres de remodelació de l'Estació de tren de Pineda estan gairebé enllestides però una part de l'obra no agrada, ni als usuaris, ni tampoc a l'equip de govern. Es tracta d'un caixó construït just al costat de l'Estació de Tren on s'hi ha ubicat part de la maquinària per dispensar bitllets.

Aquesta construcció trenca l'estètica de l'estació pinedenca i ha generat queixes de molts ciutadans, també a les xarxes socials. L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha dit que Adif ha dit que l'espai de l'Estació històrica és petit i ha calgut fer aquesta construcció. Xavier Amor ha demanat que Adif canviï el disseny de l'obra. L'Alcalde pinedenc ha dit que ja s'han reunit amb Adif i han presentat fotografies d'altres estacions on s'hi han fet construccions més amables a la vista. Encara queden alguns serrells per donar per acabades del tot les obres de remodelació de l'Estació de Tren de Pineda.



P.C.A.Se dice que; rectificar es de sabio; esperemos que esta noticia, no sea una "extratagema"; tan solo para quedar bien ante los ciudadanos , que hemos visto, que lo que han hecho con la reforma de la estación  ha sido una aberración, y la terminen, de forma que no se rompa la estética  ni el gusto por lo antiguo, porque quien paga manda y esa reforma la pagaremos todos, en el precio del billete.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Pedrosa