https://youtu.be/maM5QI3REw8

Mi foto

Soy sincero, y por ello me gusta que lo sean conmigo, hay cosas que no se pueden fingir,cuando se esta solo, como son el dolor; y los sentimientos..

jueves, 24 de marzo de 2011

same words,

La nova xarxa de fibra òptica arribarà a Pineda per l’accés a l’autopista al Rierany dels Frares, a tocar del Polígon Industrial, i per la línia del passeig, fins arribar a l’Estació de Tren de Pineda segons ha anunciat l’Alcalde de Pineda. Aquesta xarxa de fibra òptica és un filament flexible capaç de conduir molta informació digital... a molta rapidesa, i forma part de les noves tecnologies. L’Alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha dit que la xarxa de fibra òptica serà molt beneficiosa especialment al polígon industrial, ja que pot donar noves oportunitats a empreses per instal•lar-s’hi o per donar noves oportunitats a empreses ja existents. El regidor d’urbanisme de l’Ajuntament de Pineda, Pere Clarabuch, ha explicat que la primera fase que es durà a terme serà la del polígon, i dotarà tota aquesta zona de fibra òptica. Pere Clarabuch ha parlat dels avantatges que ofereix la fibra òptica, amb l’objectiu de fer-la arribar a tot el municipi de forma progressiva. La fibra òptica és un sistema de transmissió de dades molt superior a les xarxes analògiques i De mica en mica, s’instal•larà arreu del país. Forma part de l’estratègia del Pla Maresme 2015.
Se nota que se acercan las elecciones,¿Quien da mas?Ayer fue la red wifi.y las 500 viviendas sociales hoy la fibra optica¿y mañana?P.D. Quien no los conozcan que les compren.