https://youtu.be/maM5QI3REw8

Mi foto

Soy sincero, y por ello me gusta que lo sean conmigo, hay cosas que no se pueden fingir,cuando se esta solo, como son el dolor; y los sentimientos..

miércoles, 25 de mayo de 2011

Mucha paja y poco grano.

Artículo escrito por Saül Gordillo:(Mucha paja y poco grano)
L'únic alcalde socialista del Maresme que ha aconseguit majoria absoluta ha estat Xavier Amor a Pineda de Mar. La crisi i una taxa d'atur que supera el 20% castiguen Pineda i el feu electoral socialista del barri del Poblenou. La Plataforma per Catalunya també es presentava ...al municipi. Però ni una cosa ni l'altra li han passat a @xavieramor la factura que han hagut de pagar els seus homòlegs i companys de partit en altres ciutats de la comarca. Amor va aconseguir majoria absoluta a les anteriors eleccions, quan es presentava per primera vegada, i l'ha revalidada en els seus segons comicis com a cap de llista. Pineda de Mar, poca broma, és la tercera població maresmenca en número d'habitants, i la més habitada de l'Alt Maresme.
Els alcaldes del PSC de Palafolls, Valentí Agustí; de Malgrat de Mar, Conxita Campoy; i de Dosrius, Josep Jo; han tornat a guanyar, però sense majoria absoluta. Són tres alcaldes que necessitarien que l'operació sociovergent prosperés a nivell comarcal per garantir-se l'estabilitat institucional i uns pactes de govern amb CiU que els donessin tranquil·litat aquest mandat. A canvi, el PSC podria arribar a pactar i fer alcaldes els caps de llista de CiU a Calella (ciutat recuperada per la nacionalista Montserrat Candini), Sant Cebrià de Vallalta, Canet de Mar, Arenys de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Mataró, Premià de Mar, Premià de Dalt i el Masnou, un llistat de municipis on difícilment acabarà havent sociovergència encara que alguns socialistes ho proposin. A Mataró, per exemple, ja se sap que no hi haurà grossen koalizionen. I al Masnou, l'hàbil republicà Jaume Oliveras @oliverasmj ja s'ha afanyat a oferir-se per pactar amb CiU, passant per davant de l'hipotètic intent socialista. Una cosa és el paper i l'altra els factors locals i l'entrada en escena d'altres forces al marge dels fins ara considerats dos grans partits.
Així les coses en el bàndol socialista maresmenc, Xavier Amor és el valor més segur per continuar com a diputat a la Diputació de Barcelona pel partit judicial d'Arenys de Mar, en aquest mandat a l'oposició perquè la institució ha caigut a mans de CiU (i possiblement també del PP) després de trenta-dos anys blindats pel PSC. Com vaig escriure a l'apunt Més Amor i menys PSC abans de la campanya electoral, Amor és una figura emergent de la generació BlackBerrydels joves socialistes.

Artículo según Antonio Pedrosa..
Leyendo este articulo, se puede uno formar; y hacer una idea de como es el articulista (ó periodista). Leyendo el articulo se ve clarisimamente su tendencia, porque en el se habla de una forma ambigua y no diciendo nada en concreto, suele caer en el mismo error de muchos articulistas (ó periodistas) que solo informan pero no instruyen (y me explico), el articulo seria bueno si tuviera más grano y menos paja, porque ha dicho igual que dicen todos los políticos, a dicho lo que quiere que los demás sepamos, pero no ha dicho ni el como ni porque, tendría que haber dicho porque el P.S.C. de Pineda de Mar saco una mayoría, tendría que haber dicho porque el C.I.U. perdió escaños. y muchas cosas más que pasaron, pero este articulista (ó periodista) se fue por las ramas. haciendo un articulo "light". un articulo solo con la única intención de resaltar los méritos políticos del Señor Xavier Amor, que para mi (particularmente) el merito que ha tenido y que tiene es el de saber venderse muy bien, esa es la conclusión del articulo,y no hay más cera que la que arde, yo también soy articulista (que no periodista) y si me pongo ha hacer un articulo, creo yo (particularmente) que hubiese separado el grano de la paja...
P.D. Hay quien busca las peras cuando estan verdes, con el animo de recogerlas cuando esten maduras...