https://youtu.be/maM5QI3REw8

Mi foto

Soy sincero, y por ello me gusta que lo sean conmigo, hay cosas que no se pueden fingir,cuando se esta solo, como son el dolor; y los sentimientos..

jueves, 26 de abril de 2012

El Ayuntamiento y el ciudadano.

El ciutadà treballa amb totes les forces tot l'estiu; sota una calor aixafadora. Per pagar els seus impostos;. Construeix la seva casa; paga els seus taxa, i es priva de moltes coses, s'aprovisiona de queviures per a temps venidors, i en el l'hivern tenir que alimentar:. L'Ajuntament pensa que el ciutadà és tonto, i es passa la legislatura, gastant i malbaratant, en coses innecessàries i tota la legislatura la hi passa rient, i "faceando", i sense fer res per i per canviar. Quan arriben les vaques magres, el ciutadà previsor, es refugia en el guardat, perquè té tot el que li cal, fins que vinguin temps mejores.El Ajuntament, perdut sense rumb i sense saber que fer, es passa tot els dies, predicant ; sense liquiditat, i sense res d'on recórrer, amb les "arques" buides, no sap com afrontar les despeses del "bresol". I ara acudeix als seus ciutadans?.


P.S.A. Si et fiques a torero, és fàcil que t'enxampi el toro, encara que si no ho toreas, mai coneixeràs si et va poder agafar ......